Baggrund

Jeg er 58 år, og har været psykolog i 31 år. Størstedelen af tiden i den danske og norske hospitalspsykiatri. Jeg har siden 2007 haft privat praksis ved siden af mit hospitalsarbejde, og gik i 2010 ud i fuldtidspraksis med overenskomst med Den Offentlige Sygesikring.

Jeg har mange års erfaring med behandling af psykologiske problemer og psykiske lidelser, og har arbejdet med stort set samtlige eksisterende psykiske problemstillinger og diagnoser, spændende fra almindelige livsproblemer til svære psykotiske lidelser.

Jeg er kvalificeret til at supervisere psykologer frem til supervisorgodkendelse og læger frem til speciallægegodkendelse, og har lang erfaring med at supervisere både psykologer, læger, og psykiatrisk plejepersonale (sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter). Jeg er velkvalificeret indenfor udredning og diagnostik af psykiske problemer, psykologisk testning og udfærdigelse af mentalobservationer.

Jeg er oprindelig uddannet indenfor den psykodynamiske tradition, og har en fireårig uddannelse i psykoterapi efter objektrelationsteorisk grundlag. Jeg har siden taget den etårige uddannelse i kognitiv terapi, og har arbejdet som kognitiv psykolog siden 2005, men anvender også psykodynamiske og eksistentielle tilgange efter behov. Endelig tager jeg løbende kurser i hypnose og hypnoterapi, og er supervisor for en supervisionsgruppe for psykologer, som arbejder med hypnose og ego state terapi.

Jeg er gift med en gymnasielærer, og mor til to skønne knægte på 23 og 18. I min fritid læser jeg om Danmarks historie, broderer badass korssting, eller hiver ukrudt op af min minimalistiske have. Når det begynder at føles alt for forudsigeligt og sikkert, tager jeg til Florida eller Mexico og dykker i deres underjordiske hulesystemer, iført 50+ kg. teknisk udstyr, hjelm og lygter. Weekenderne bliver ofte tilbragt med at sidde ude på Øresund i min syregrønne kajak, mens jeg spiser hjemmebagt energibar og kigger længselsfuldt ned i vandet.

LÆS MERE HER:

Anne-Maries CV
Logik og følelser – kognitiv terapi
Kontakt